Underbara människa

Kommer ni ihåg den här låten av Eva Dahlgren? En strof fastnade helt plötsligt och oväntat i mitt huvud idag, av någon okänd anledning och jag googlade upp den...

"Jag vill byta smak i min mun ishavsblå som när jag drömmer att jag springer att jag lyfter orädd svävar jag så Jag vill byta doft till något lätt ändå fast som när hösten dyker från klar himmel bland äppelträd och det blir kallt "

"jag vet en man som hellre än sluta andas sålde allt och bara försvann men jag tror man kan byta vissa delar som inte fungerar och bygga sig sann tänka det känna det att jag är fri att vara den jag vill vara underbara människa"

"jag vill byta språk runda sköna ord inget stort utom när ilskan rinner över och jag verkligen behöver tömma huvudet på eld jag vill byta blick rak klar blick som inte skyggar för något så du vet att det jag ser och det jag sänder är allt"

"jag vet en man som hellre slutar andas än står naken inför en annan jag vet stackars han för nakenhet förenar alla de delar vi döljer för varann hur känns det att du vet att du är fri att vara den du vill vara underbara människa"




Och då hittade jag även "Ängeln i rummet" - kolla in Evas frisyr i videon!

"Det bor en ängel i mitt rum hon har sitt bo ovanför mitt huvud hon gör mej lugn och hon viskar till mej allt det jag säger dej
Det bor en annan i min kropp hon har den vackraste av själar hon är kärlek och hopp och hon berättar för dej hur mycket jag älskar dej
Det bor en ande vid min fot som blåser värme över huden det kittlar och du såg att jag log men när hon andas på mej är det för att jag ska komma och värma dej
Här är jag med allt det andra som gör en människa hel och jag hoppas jag hoppas att du orkar och att ängeln i rummet det är henne du ser"



Jag hoppas att det finns en ängel i mitt rum, som vakar över oss - jag vill att hon gör mig lugn. Jag vet att hon har den vakraste av själar - jag önskar bara att jag kunde se henne!

Nu ligger barnen i sina sängar, A ska snart iväg på innebandymatch, jag ska Vila. Kankse äta en godisbit. Tänka på Helen, som var medsytern, och som säkert sitter hemma och dricker te och vårdar sig så att vi kan ses på lördag.

Grattis Hanna, som igår klarade uppskrivningen - nu är det bara det roliga kvar! Lycka till!

Gympan gick bra - Linus fick följa med och Anders kom dit, men L ille inte åka hem, så de var med resten av tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback