30/4; måndag

Anders är hemma igen. Men nu jobbar han. Killarna och jag ska snart leverera en Klara till stan för shopping med Marianne - Klara har sovit hos Emmie i natt.
Jag har klippt Linus. Det är ju så roligt att klippa - och så riktigt kan man känna alla pengar man sparar! Men när jag står där och det blir sådär lite fel - så undrar jag hur man tänker som frisör: är det lika bra att göra "fel" på andra sidan oxå, eller är det bättre att göra det snyggare på andra sidan, är det lika bra att ha det lika, eller gör det inget om det blir olika bara det är snyggt på en sida - och så får man hoppas att det är just den sidan som man visar för alla... Jag tar det mest som träning - och försöker göra bättre på andra tror jag. Bättre till nästa gång jag får chansen! Och om jag får säga det själv - så blev det Good Enough! Inte för att han är värd det allra bästa - men det här blev bra. Ja i alla fall Good Enough...
Igår blev det en ridtur på fina Estrella. Hon är en dröm att rida. Pigg och alert - men igår var hon även avspänd och avslappnad och gick riktigt bra. Hon har en tendens att höja huvudet - men inte igår. Jag tänkte till och med att jag skulle filma det för att Yvonne skulle få se hur fint hon går! Det är henne som jag ska tävla på lördag! Ära. Ynnest. Hoppas att jag kan göra henne rättvisa och uppfylla vårt mål - att inte gå för fort. Farmor och farfar var här och passade barnen - tack till dem. De hjälpte oss oxå att vårstäda i trädgården. Tackelitack! Ikväll ska vi till Owesson - sjunga in våren, och dagen till ära är det en riktigt fin vårdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback