3/3; lördag

Fin vårdag. Lite kall. Men fin. Sigge och jag är hemma. De andra barnen tittar på Anders som spelar innebandy. Klara har återigen visat vilken fin storasyster hon är, och underbar dotter - som sätter andra före sig själv, trots att hon helst hade velat något annat...
I onsdags när jag kom till jobbet frågade många hur det kändes. Jag svarade att det hade känts bättre innan jag kom dit... För när jag kom dit - var inget planerat, eller jo, en som var sjuk hade planerat lite, en annan var hos tandläkaren med sitt barn, en annan var hemma med sjukt barn och den sista skulle på ett annat möte. Tillslut lyckades vi träffas en stund i alla fall - alla utom hon som var sjuk förstås - hennes tankar skulle vi försöka förstå... Efter en liten stund var en tvungen att gå - arbetstiden var slut. min frustration var stor - för mig var ju inte detta ett projekt bland alla andra. Det var nog lite viktigare för mig... Jag fick i alla fall ihop ett schema och indelning och struktur för dagarna.
Torsdagen sedan var helt okej, kul. Att stå framför, och mitt bland, eleverna igen!
Fredagen började med läckande bajsblöja, bajs på golvet, i sängen och på min tröja, ett glömt melittafilter, ett termoslock i kaffekoppen - vilket gjorde att kaffet rann ut - och utspilld mjölk... Det kunde liksom bara bli bättre... Den fortsatte med fruluftsdag runt bergundasjön i underbart solsken med goa kollegor, trevliga elever och fina Stimma. Hemma blev det fika på trappen med familj och vänner innan stallet väntade på K och mig. Vårkänslor i luften.
Sigge har tagit sina första stapplande steg i veckan på sina 9månadersben. Ett stort steg för den lilla människan, ett litet för mänskligheten... Jag har försökt få det på film - men lyckas aldrig. Han reser sig mitt på golvet, utan stöd, och ibland tar han ett steg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback