26/4; söndag

En ridtur som gav energi! Så fina hästar! Trevligt sällskap! Och vatten. 


Och så seriepremiär för klaras lag - de vann! Och klara gjorde mål! 


(Matchreferat: "Efter en lång men nyttig försäsong var det äntligen premiär för 9-manna på A-planen! Frågorna var många: Hur skulle vi hantera de stora ytorna (planen var i det närmaste kvadratisk när målen flyttats fram)? Hur orka hålla uppe tempot med bara tre avbytare? Det nya spelsystemet 3-4-1? Det brukar vara jämna matcher mot Ingelstad men hur står vi oss idag? 
Första halvleken bjöd på avvaktande spel och få målchanser åt båda håll. Spelet kantrade åt vä sida och det blev bitvis lite grötigt. Försvarsmässigt såg det mycket bra ut med den nykomponerade backlinjen i spetsen (Tella, Ellen och Saga). 
I andra tog vi över spelet, var etta på bollarna och skapade lägen framåt - flera gånger efter mönsteranfall! Baklängesmålet kom därför snöpligt och överraskande på en snabb kontring efter hörna. Vi tog det på rätt sätt och istället för att deppa skruvades tempot upp ett snäpp. Kvitteringen kom på ett självmål och Saga står som målskytt i domarens protokoll. Lite försynt jubel blev det av hänsyn till motståndaren men desto större jubel när Klara var först på ett inlägg och satte segermålet! Härlig match och ett stort tack till samtliga tjejer inklusive de inlånade påläggskalvarna Tilde och Thea!")


Och så hade min klass show - de spelade upp lektioner. Så duktiga! Fantastisk klass! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback