Matchreferat från vid:s hemsida

"Näst sista matchen för säsongen och vi var tvungna att vinna för att haka på i toppstriden. Fokus låg på att ligga tätt, vinna närkamperna, rulla på marken och ha ett rörligt anfallspel.
Starten var mycket bra och Klara fick omgående en chans på inspel från Emmie. Johanna hade strax därefter ett friläge och Alma hotade flera gånger i djupet. Attackerna stupade antingen på deras duktiga målvakt eller genom bra försvarsarbete av den reslige mittbacken. Några halvchanser blev det också efter hörnor. Sista kvarten av första halvleken mattades vårt spel av men backlinjen med Maja, Ellen och Saga var vältajmade och vi släppte inte till några direkta farligheter. 0-0 i paus men mersmak och vi talade om att försöka avsluta lågt vid stolparna.
Den andra halvan bjöd på bra spel och det är verkligen fantastiskt att se utvecklingen det senaste året på det här laget! Att vi kan föra spelet och passa så fint till varandra och känslan var att målen bara måste trilla in till slut. Ettan kom på frispark av Johanna (stolpe - målvakt -in). Tvåan och trean gjorde Alma på djupledslöpningar och säkra avslut. Skönt att Alma fick utdelning på sitt myckna löpande till slut! Emmie hade ett par bra chanser och Elin Svensson fick skottläge efter en hörna men slutresultatet blev rättvist men kanske något i underkant 3-0. Vi saknade Arvid lite på bänken (vi hade ingen kommentator idag) och Lova och Tella (Grattis på födelsedagen over there!) saknades på planen men kul att se att övriga klev fram - kanonmatch från samtliga!!"