28/7; torsdag

Igår hyllade jag baron. Idag vill jag hylla två andra hjältar...
0745 på morgonen skulle Linus dra ut två tänder. Det kunde gå hur som helst. Men det gick hur bra som helst. En av dagens hjältar. Tandläkaren och dess student höll honom lugn. Jag höll honom i handen. De guidade. Och drog ut tänderna. Inga protester. Inga tårar. Ingen uppenbar rädsla. Bara en tapper hjälte som följde instruktioner. Och andades. Och en tacksam mamma.

Vi lastade sedan ett lass till Erikshjälpen. Och efter det hämtade vi en frysbox till farmor och farfar och åkte till moheda. Vi fick god middag. Vi lämnade killarna där - de ska sova över. Och vi insåg att Sigge sällan - eller aldrig - nog har sovit någonstans utan sin trygga storasyster.
När vi kom hem beställde vi suchi som Anders skulle hämta efter golfträning. Anders föreslog att jag skulle sätta mig, ta ett glas bubbel. Vila. Läsa en bok. Jag är så rastlös. Hittar alltid något att pussla med... Han föreslog handklovar. Jag bestämde mig för att springa en runda med myggan.
Hon är min andra hjälte. Min stöttepelare. Mitt sällskap. Min perfekta springkompis. Som aldrig protesterar. Som alltid hänger på. Som är entusiastisk. Som drar. Som anpassar sig. Mitt tempo är hennes tempo. Vårt perfekta tempo. Idag sprang vi intervaller. Vilket ger en högre tempo totalt. Nöjd med min kompis. Nöjd med min kropp.

svalkande dopp Och brunbrända ben
Återhämtning.
Den nakna sanni gen - ett rött ansikte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback