2016 bye bye

Tiden har kommit för att göra bokslut för året som har gått. Det är dags att ta farväl av det gamla året och börja blicka framåt. Hur har året varit? Vad har hänt dessa tolv månader och vad är jag mest tacksam över? Vad vill jag förändra och göra skillnad med? Hur mår jag, min familj, mina vänner och resten av världen?
I vår lilla familj har det funnits lite av det mesta. Sorgen över mormor. Glädjen i det lilla och det stora. Resor till Idre, Halmstad, midsommarfirande i Däningelanda. Hästresor till Slovakien och NM i Danmark, en fem-milare på Blyte. Laleh med Klara och goda vänner.
2016 har varit ett turbulent år, i världen. Jag hoppas att 2017 blir ett fredligt, öppet och varmt år. Där olikheter respekteras, där egoism och fientlighet byts mot öppenhet och generositet. Och där alla kan känna sig trygga i vardagen.
2017 inleds med vattenkoppor på lilleman. En ridtur på Baron. En promenad med Myggan och Klara - där vi hittade nya vägar att rida på. Det finns så mycket att utforska. Så mycket att vara nyfiken på. Låt oss utvecklas. Låt oss lära oss. Dags att släppa taget av det negativa och öppna hjärtat och tankar till det positiva och till kärleken! Tro, hopp och kärlek. Bring it on.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback