22/10; söndag

Vi har firat tioårig bröllopsdag. I fredags - en lunchdags med mannen, och sedan hade han tagit ledigt! Vi handlade inför kalajset igår och sen åkte jag och red. 
Igår spelade klara innebandyturnering - Anders var coach, och jag var på Sigges innebandyträning. Jag funderade hur snabbt man kan läsa en bok och ändå få ett sammanhang. På måndag och tisdag är det träff på universitet.  (null)
(null)
Och i går kväll samlades ett gäng glada vänner för att umgås och öppna lådan med lappar som skrevs för 10år sedan. Någon tår när carolinas lapp lästes upp och glada skratt - många tankar om klaras pojkvänner och hagelgevär, moppeligor och hundar.  (null)
Och då skrevs nya lappar och en tavla - tack Eric och Sandra för allt ni har fixat, tack alla vänner som kom igår. Tack alla som var med på vårt bröllop! Det är en fest att minnas!  Precis som den igår. Och den om tio år! Det är gästerna som gör festen! Då, som nu, som alltid.           (null)     
Nu är Anders och Sigge på hockey. Klara ska på innebandy i Karlskrona. Jag ska röja här och rida. Sigge ska på kalajs, Anders åker till k-krona. Sen spelar han innebandy. Och så blir det nog gympa ikväll, innan sängen hägrar! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback