Första dagen 2018; måndag

Nytt år. Summering av det gamla. Vi satt i badet igår, bubblade och drack bubbel. Pratade om 2017. Vi fokuserade på höjdpunkterna. Det som hade varit bra. Det som är bra är tillsammans. Trysil. Mallorca. Köpenhamn. En tur till fårön. Midsommarfest. 40årsfest. Överaskningsfest. Skaldjursfest. 10årigabröllopsfesten. Uteköket. Familjen. Vänner.
Det är framgångar. På hästryggen. på Baron - 80km i Danmark, på Blyte 80 km och vinst i Göinge, 120km på Blyte i Köpenhamn. SM-silver med Nisse/Yvonne. Göteborg med Baron. Det är golfrundor. Och ihopslagning med HAIF. Vildmarksloppet med familjen.
Men det är också i det lilla. I vardagen. Livspusslet. Som blir helheten. Livet. Att ge och ta. Låta varandra få tid. Ge varandra tid.
Kroppen har känts stark. Tyvärr gjorde sig ryggen påmind framåt hösten och blev riktig kass. Jag tvingades dra ner på tempot och träningen - och i skrivande stund finns det återigen hopp. I den aktiva vilan på jullovet känns det, åtminstone stundtals, bättre. 
Tro. Hopp. Kärlek. Ledord.
Inga löften. Bara förhoppningar.
Gör varandra bra. Hjälp varandra.
Tro att folk gör så gott de kan.
Försöka se glädjen och lyckan i det lilla - i vardagen. I god mat, i frisk luft i lungorna, i hundens värmande päls, i solens strålar, i konversationen med en vän, under filten, framför favoritserien, på hästryggen...
Umgås med människor och träna - även när man känner att orken inte riktigt finns. Men tillåt dig också att ta paus. Att vi ibland ska nöja oss med att vara good enough. Att vi slutar stressa och tävla om vem som är mest stressad - att vi försöker leva vårt liv - på det sättet som vi trivs med. Det finns nästan alltid ett val... Se valen. Se möjligheterna. Acceptera. Eller Förändra. Eller Släpp taget - älta mindre. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback