25/9; fredag

Liv och död. Cykler. Naturen skiftar skepnad. Från det gröna mot det gula och röda. "Och nyponbuskar, nyponbuskar. Hela vägen nyponbuskar. Ser jag när jag blundar. Och nånstans där så blev jag den jag är." På kvällarna och morgnarna dansar älvorna över sjö och åker.  (null)
Jag fick låna en fin kofta ev en kollega. Det var höstkänsla även på jobbet. Men med hästkofta blev det även hästkänsla!  (null)

(null)

Jag kommer hem till ett hem som jag trodde att jag behövde röja - men Anders hade hunnit städa. I brevlådan låg ett kort.  (null)
Istället för att städa, packar jag köttbullar och klär på mig regnrocken.  (null)
Min rygg gör ont. Är jag ouppmärksam och stiger där det är ojämt skriker jag. Men min själ är glad och lätt. Familjen känns mer hel. Vi saknar och minns myggan - myggan som vi kände utan och innan! Som var uppmärksam och kärleksfull. Snabb och glad. Vi har inte ersatt myggan - men nu är det lite lättare att andas. Vi försöker lära känna varandra. Vi vet inte hur hon reagerar i olika situationer. Vi fjäskar. Vi försöker få henne att lita på oss. Försöker vinna hennes hjärta...  (null)
(null)
Linus har fått en ny Springkompis.  (null)


                







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback