Det går i ett…

Efter en lugn start på morgonen med en fin löptur när världen vaknade var det dags för jobb. Fyra kemilektioner - varav två i särskild undervisningsgruppen, en i en åtta och en i nia. Och så planering för nästa vecka för mina vikarier. Lektioner som ska vara viktiga och lektioner som ska fungera trots attt vikarien inte är ämnesutbildad…
Och så stallet. Blytes mugg hade blivit värre och jag oroar mig för att vara borta. Han behöver smörjas. Jag red en runda. Han hade ont - jag hoppas att det var muggen. Sedan tvättade jag och smörjde muggen. 
Sedan var det dags att hämta sigge hos en kompis. Och trolla med knäna och få fram en middag. Jag rensade lite kantareller. Och gjorde en paj med lök, kantareller, persilja och chili. När den stod i ugnen - diskade, plockade jag, sorterade tvätt och gick ut med soporna… Jag gillar inte uppställda ytor - jag gillar det undanplockade och rena ytorna. Just nu hinner vi knappt. Och i vardagsrummet står vitvaror. Anders är på innebandymatch ikväll och så fort han får tillfälle målar han - och jobbar. Det går i ett. Känslan av att inte hinna med, känslan av att vara steget efter,känslan av… Jag tvingar mig att stoppa tanken. En sak i taget. Nu ska jag landa i soffan. VM-kvalmatch i fotboll - det blir perfekt att somna till! 
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback