18/11; lördag

En sällsynt vacker dag - men ack så kall. 
Idag lät jag stallet ta sin tid. Jag njöt av solen, hösten och hästen! Av stillheten. Av den klara luften. Andas in på fyra ochvut på sex. Fyller lungorna med kall, klar luft. 
(null)

 
(null)
Vi hade några punkter på todo-listan: de fem b:na. 
-Blyte 
-bil (byta däck)
-båt (ta upp den från sjön)
-blad (räfsa löv)
-bad. (Tömma, rena och fylla)
Tre är avklarade (nästan). 
Jag red en runda (på Blyte, som plötsligt fick en feeling i kylan och blev till drake) medan Anders hade paddelturnering. Sedan gick jag hem - jag hade bestämt mig för att springa från holmarna - i stövlar och kjol - men då råkade Eric komma förbi och plockade upp mig. 
Däcken är bytta och jag har räfsat en del. Idag fyllde vi släp nr 5 med löv. Vi har nog lika många kvar. Knepigt med höstens lövräfsning, det är en kort period man har på sig mellan att alla löven fallit och att det blir frost och hårt. Till det kommer att dagarna är korta och det är många matcher och annat som ska hinnas med. Och så måste man ju jobba ibland också…. Men det är ju så att det som inte hinns med nu finns ju kvar till våren. Det är väl ingen risk att eklöven försvinner till dess? 
Lite hinner vi nog med imorgon - mellan två innebandymatcher i Ljungby. En för Sigge (förhoppningsvis är han tillräckligt pigg efter ensjukvecka) på morgonen och en för klara på kvällen. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback