21/3; torsdag

Lite trött. Lite nere. Oklart varför… 
Jag borde vara glad. Mina åttor är på prao den här veckan och jag har hunnit en del. Men som alltid när jag känner att det finns tid och jag borde hinna mycket - får jag prestationsångest och vill hinna mer. 
(null)

(null)

Jag borde vara glad. Jag har fått både våffla och påskgodis på jobbet. 
(null)

Jag borde vara glad. Haif vann den första kvalmatchen igår kväll! Det var härlig stämning i hallen. Men det kan ha varit min sista match i haifsekretariatet - och jag blev tackad för min speakerinsats med blommor och choklad. Och det kan vara klaras sista hemmamatch… 

(null)

(null)

(null)


(null)


(null)

(null)

(null)
(null)

Jag borde vara glad. Jag hann rida hela rundan i ljus. Blyte var fin och pigg. Men jag känner mest stress - jag hinner knappt vara där jag är, trots att ingen bett mig skynda mig… klara körde Sigge till hockeyträning (först med sitt eget lag - sen med de äldre killarna) och hon skulle först träna fotboll och sedan innebandy. Anders lagade mat och drog sedan på innebandyträning. Linus och jag tittar på lakers första kvartsfinal mot Luleå. 
(null)
(null)

Jag borde vara glad. Men det skaver med några i L:S-klass. Han som alltid har trivts i skolan - gör inte det nu… det gör ont. 
(null)
(null)

Jag borde vara glad - vi går mot påsklov. Jag borde vara glad - men det ilar i benet. Rytmiskt. Hela tiden. Tio centimeter- uppifrån och ner på insidan av vaden. Hela tiden. Utan avbrott. Och huvudvärken har inte riktigt släppt på hela veckan. Molande, tryckande. Bultande. 
Jag borde vara glad - jag lyckades klura ut vad felkoden på tvättmaskinen betydde och kunde lösa problemet (ta ut typ hälften av tvätten eftersom luckan inte gick att stänga…). 
Jag borde vara glad… men jag känner mig mest trött… men imorgon! Är en ny dag! 
(null)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback