22/4; jag har blivit tagen

Jag har blivit utmanad av Hanne. Regler: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.
Det är ju bara det att hela jag är underlig så det är svårt att skriva 6 underliga saker... Men jag ska göra ett försök:

1. Jag tycker att navlar är oerhört otäcka - framför allt om någon får för sig att känna i min!
2. Jag har en ofantlig ormskräck nuförtiden. När jag var liten försökte jag övertala mamma och pappa om att jag skulle få ha en orm, men det gick aldrig. Men under en helg för några år sedan var jag testledare och figurant på ett MH-prov för hundar, och såg på tok för många ormar och höll på att trampa på några när jag skulle vara spöke och lilla byte osv... Och efter det klarar jag knappt av att tänka på dem. Och det som kanske är ännu märkligare är att jag har en sådan maskfobi - jag klarar av alla spindlar och andra insekter - men maskar! Denna otäcka rörelse. Det är jobbigt när det har regnat ute och jag måste hoppa över och runt alla tusentals maskar...
3. Jg gilar alla årstider - sommaren som förhoppningsvis är varm så man kan bada och sola, hösten när man får kurs ner sig under en filt och dricka te, vinter då man kan åka skidor och pulka och våren som är så skön!
4. Jag bröt handen på halkbanan - kanske i och för sig inte så underligt eftersom jag har brutit mina händer och fötter på många ställen... Och har en överrörliga leder som har fått opereras många gånger för många...
5. Jag är perfektionist i vissa sammanhang - speciellt när det gäller lydnadsträning... Jag har tränat på att inte vara det. Se lite mer helheter, och inte snöa in mig i de små dåliga detaljerna som gör att jag måste gå ut och träna igen... Som gör att jag knappt kan jobba... Jag har blivit bättre - men ska bli ännu bättre!
6. Och det som Anders tycker är konstigast av allt är att jag har fantomsmärtor i min bort(?)opererade havalux svaluxknöl...

Tja, säkert kan man komma på många fler underliga saker om mig om man tänker efter... Nu ska jag utmana se stycken:
Veronica
Pauline
Anna
Liza
Vktkamp
Sandra

Nu måste jag ta hand om min sjusovande son - han vaknade just. Anders och Kenzo tävlar i Emmaboda.

Ha en skön dag!

Kommentarer
Postat av: Pauline

Hmmm...jag vågar inte "terrorisera" mina vänner med "kedje-inlägg", men tänkte att jag kunde avslöja några underliga saker om mig själv (får se om jag kan komma på 6) för dig ändå... Hmm om du är underlig så är jag det med...det där med navlar skulle jag kunna instämma i..har själv jordens djupaste navel! och detsamma gäller punkt 3 och 5...för övrigt så har jag en tå som ligger "ovanpå sina grannar" och man ser alltså bara fyra tår om jag gör ett fotavtryck...såg att Simon verkar har ärvt det anlaget :-/...för övrigt så får jag rysningar om någon gnider på en ballong...men det bekommer mig inte om någon drar med naglarna på en griffeltavla. Sist men inte minst...för att vara en sån ordningsmänniska & perfektionist som jag anser mig vara så är det underligt att jag har blivit så förvirrad på sistonne..har jag fått en släng av altzheimers mån tro?

2007-04-23 @ 17:24:10
Postat av: Viktkamparen

Inte heller jag vill sprida kedjebrev vidare, även om det sker via bloggar. Men för att jag inte ska vara helt osportslig så berättar jag sex underliga saker om mig själv:
1. Tjejer som påstår sig vara feminister och sedan använder det faktum att de är tjejer för att komma undan i en diskussion eller ett arbete eller vad som helst, sådana tjejer gör mig GALEN!
2. Jag blir glad av att skjuta på mina kompisar (gillar airsoft alltså) :)
3. Innan jag fick psoriasisartrit gillade jag att klä mig i medeltidsinspirerad plåtrustning och slå på likasinnade med rottingpinnar (www.nordmark.org)
4. Inte förrän jag kom upp runt 25 år i ålder kände jag att min ålder och jag passade ihop. Det var för eländigt när jag var yngre, för åldern och min mentala ålder var inte i samspel.
5. Jag har på fullaste allvar, och utan att ta illa upp fått höra "Du ÄR verkligen ingen riktig kvinna" trots att jag fött två barn.
6. Trots en skilsmässa från helvetet har jag ändå fått för mig att jag ska gifta mig igen framöver... :)

2007-04-24 @ 18:25:13
Postat av: Lisa

Pauline och "viktkamparen"! Roligt att höra lite om er - jag är verkligen ingen som gillar kedjebrev så jag förstår er till fullo! Men det här såg jag lite som ett tillfälle att skriva om alla mina underliga sidor... så det känns rätt okej.
//L


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback